Optikai rendezők

FIST-GR3

Könnyen szerelhető optikai rendező szekrény, egyedi kábel rendszerezési és tárolási megoldással. Flexibilitása miatt képes teljes körűen kielégíteni a vevői igényeket. Alkalmas FIST és FOMS fiókok befogadására. Teljes mértékben kompatibilis a korábbi GR2 verzióval, így könnyen integrálható meglévő rendszerekhez. ETSI szabványnak megfelelő belső kialakítás.

FIST-GSS2/3

Optikai szál rendező fiók , mely alkalmas szálak kiosztására, kábelcsatlakozások létrehozására. Méretei 19” és 15”. A fiókok FIST rendszerű tálcákkal szerelhetők a megszokott UMS rendszer alapján. Abban az esetben célszerű alkalmazni, ha nagy szál sűrűség esetén nincs szükség nagy csatlakozó kapacitásra.

FIST-GPS2/3 

A GSS fiókokkal ellentétben, a FIST tálca rendszert felváltja a GPST tálca rendszer. Ennek előnye, hogy nagyobb csatlakozó igényt tud kiszolgálni. A csatlakozók nem közvetlenül elérhetőek, így csak az tud csatlakozást létesíteni, aki arra jogosult.

FOMS

Megfelelő választás, ha sokszor kell csatlakozást létesíteni egy fiókon belül. Mivel a csatlakozási pontok elől helyezkednek el, ezért könnyen elvégezhető bárki számára. Nagyobb szálsűrűség érhető el vele azonos egységen belül, mint a GPS fiókoknál.

FOMS-HD

Hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a FOMS fiók, annyi különbséggel, hogy még nagyobb szálsűrűség érhető el vele.

19 colos rack szekrények és falidobozok

Távközlési berendezések és optika rendező fiókok tárolására alkalmas szekrény. Olyan helyszíneken alkalmazható, ahol a Commscope FIST-GR3-as optikai rendező kerete hely hiány miatt nem helyezhető el vagy egyéb aktív eszköz elhelyezése szükséges.

DYNAmic basic szabadon álló szekrények

Kompakt könnyen szerelhető rack szekrény, melynek rugalmasan választható a magassága 22 és 47 unit között. Emellett a mélysége 3 különböző méretben érhető el (600 mm ,800 mm ,1000 mm ). Az összes szekrény üveg ajtóval van felszerelve.

SAFEbox IP55 külbeltéri fali szekrények

Kifejezetten ipari felhasználásra fejlesztett fali doboz. IP 55-ös védettséget biztosít por és víz ellen. Ideális felhasználási területe félig nyitott területek, ahol nem éri a dobozt közvetlen eső, például gyárak, raktárak.

SLIMbox faliszekrények

Ahol kisebb hálózat kiépítése az igény, ott ideális választás lehet. Kifejezetten kisebb irodák, otthonok igényeinek kielégítésére alkalmas fali szekrény. Függőleges elhelyezése miatt kevés helyet foglal.