MOBRÁ-k

FDC-A8

FDC-A8 előfizetői leágazó doboz tartószerelvénye távközlési faoszlopra. A szerelvényre csak a főkábelt lehet feszíteni, az előfizetői dropkábeleket meglévő osztólemezről kell indítani. Anyaga: galvanizált szénacél, a kötõdobozt rozsdamentes csavarok rögzítik.

FDC-W8

FDC-W8 elõfizetõi leágazó doboz tartószerelvénye távközlési faoszlopra. A szerelvényre csak a fõkábelt lehet feszíteni, az elõfizetõi dropkábeleket meglévõ osztólemezrõl kell indítani. Anyaga: galvanizált szénacél, a kötõdobozt rozsdamentes csavarok rögzítik.

FDC-W8-FAT

FDC-W8-FAT elõfizetõi leágazó doboz tartószerelvénye távközlési faoszlopra. A szerelvényre csak a fõkábelt lehet feszíteni, az elõfizetõi dropkábeleket meglévõ osztólemezrõl kell indítani. Anyaga: galvanizált szénacél, a kötõdobozt rozsdamentes csavarok rögzítik.

FIST-GCO2-Bxx

FIST-GCO2-Bxx kötéslezáró család fali és oszlopi tartószerelvénye. A kötéslezáró burája a kötés leszerelése nélkül eltávolítható marad. Anyaga: galvanizált szénacél.

FIST-GCO2-Fx

FIST-GCO2-Fx kötéslezáró család rögzítõ szerelvénye oszlopra. Anyaga: galvanizált szénacél Fali rögzítéshez nem kell szerelvény.

FIST-GCOG2-Bxx és FOSC-450xx

FIST-GCOG2-Bxx és FOSC-450xx kötéslezáró családokhoz való fali és oszlopi rögzítõszerelvény. Anyaga: galvanizált szénacél.

FOSC-400 és FOSC-450

FOSC-400 és FOSC-450 kötéslezárók egyszerû fali és oszlopi megfogató szerelvénye. A kötéslezárók kupakját lehet velük megfogatni csavaros bilincs segítségével. Anyaga: galvanizált szénacél.

OFDC és SSC áramszolgáltatói

OFDC és SSC kötéslezáró családok rögzítõ szerelvénye elsõsorban áramszolgáltatói fa és beton oszlopokra szimpla és dupla változatban. Nullázáshoz szükséges furatokkal, és kábel tartalék tartóval rendelkeznek. Anyaguk: galvanizált szénacél.

OFDC és SSC távközlési

OFDC és SSC elõfizetõi leágazó doboz tartószerelvénye távközlési faoszlopra. A szerelvényre csak a fõkábelt lehet feszíteni, az elõfizetõi dropkábeleket meglévõ osztólemezrõl kell indítani. Anyaga: galvanizált szénacél, a kötõdobozt rozsdamentes csavarok rögzítik.

OFMC

OFMC kötéslezáróhoz alkalmazható fali tartószerelvény. Anyaga: galvanizált szénacél.

TENIO KÖF

TENIO kötéslezáró családhoz alkalmazható rögzítõ szerelvény közép-feszültségû  fémoszlophoz. A tartó dõlésszöge a fémszerkezethez állítható a kötéslezáró függõleges helyzetbe állítása érdekében. Anyaga: galvanizált szénacél.

TENIO W P

TENIO kötéslezáró családhoz alkalmazható fali és oszlopi tartószerelvény, kábeltartalék tartóval. Anyaga: galvanizált szénacél.