RayNet Kft.

Az innováció hálózata

A RayNet Kft. 1998. június 11-dikén alakult, 100%-ban magyar magánszemély tulajdonosokkal. Fő tevékenységünk a telekommunikációs hálózatépítő anyagok gyártása, értékesítése és az általunk szállított termékek telepítése. Emellett díjmentes műszaki tanácsadást, tanfolyamokat és továbbképzéseket szervezünk infokommunikációs szakemberek számára. Megalakulásunk óta folyamatosan több külföldi gyártó cég magyarországi képviseletét látjuk el. Ezen partner vállalok által gyártott eszközök, kiegészítve a saját fejlesztésű megoldásainkkal lehetőséget adnak arra, hogy megrendelő partnereink részére komplex és igényeiknek mindenben megfelelő megoldást tudjuk biztosítani.

A RayNet Kft. jelenlegi székhelyét 2010-ben vettük birtokba az M0 autópálya mellett Nagytarcsán. A saját tulajdonú iroda és raktárépületben folytatjuk tevékenységünket, végezzük képzési, oktatási szolgáltatásainkat. A kialakított raktári és logisztikai rendszernek köszönhetően ügyfeleink igényeit gyorsan és megfelelő minőségben tudjuk kielégíteni.

 

Nagy hangsúlyt fektetünk a gyártó partnereink és az ügyfeleink közötti folyamatos, naprakész információáramlásra. Ügyfeleink javaslatait igyekezünk a lehető legnagyobb mértékben figyelembe venni és az új fejlesztésekhez a tapasztalatokat maximálisan felhasználni. Teljes körű technikai támogatást adunk megrendelőinknek. A megkötött szerződéseinkben vállaljuk a velünk kapcsolatban álló partnerek műszaki szakembereinek technológiai, szakmai képzését, továbbképzését. A tanfolyamokon a tervező és beruházást végző szakemberek mellett nagy számban vesznek részt a telepítést végző kollégák.

A Raynet Kft-ben kialakított kompetenciának és munkatársaink magas szintű szakmai felkészültségének, gyakorlati tapasztalatinak köszönhetően képesek vagyunk ügyfeleink igényeinek elvárt minőségben és tartalommal történő kielégítésére.

Horváth Tibor
ügyvezető