Száloptikai hálózat konfigurátor

Ügyfeleink igényeit szemelőtt tartva, valamint a sok éves iparági tapasztalatainkat felhasználva a Raynet Kft. egyedülálló online szolgáltatást indított. Elsősorban partnereink számára kialakított Száloptikai hálózati konfigurátor alkalmazás segítségével jelentős mértékben egyszerűbbé és gyorsabbá válhat a passzív hálózati elemek megtervezése és megrendelése.

Az alkalmazás felületén a partner igényei alapján könnyen előállítható a megrendeléshez szükséges teljes komponenslista, továbbá a mentés funkcióval az egyes konfigurációk későbbi felhasználására is lehetőséget nyújt.

A Raynet Kft. a regisztrációs igényeket egyedileg bírálja el. Társaságunk fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül megváltoztassa a regisztráció és jogosultságkezelés szabályait. A regisztráció során megadott adatokat a Raynet Kft. bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja át. A rendszer naplózza a benne végrehajtott tevékenységeket. A naplók és az egyéb felhasználói adatok tekintetében a társaságunk a hatályos adatvédelmi szabályoknak megfelelően jár el. További részletes tájékoztatás az adatkezelési tájékoztatóban érhető el.

A Raynet Kft. kizárólag Commscope gyártmányú termékcsaládokat támogat a konfigurátorban.