Partnereink

Összekapcsolja az Embereket, a Hálózatokat és a Technológiákat

CommScope (NASDAQ: COMM) a világ mnden részén segít a vállaltoknak megtervezni, megépíteni és működtetni a vezetékes és vezeték-nélküli hálózataikat. A Commscope hálózati infrastruktúra megoldása lehetővé teszi az ügyfelek számára a sávszélesség növelését;maximálni a meglévő kapacitásokat, javítani a hálózati performanciát és elérhetőséget;növelni az energiahatékonyságot és egyszerűsíteni a technológiák migrációját.

A Commscope megoldások megtalálhatók a legnagyobb épületekben, helyszíneken és kül-térben egyaránt;adatközpontokban és minden épületben, típustól, mérettől, komplexitástól függetlenül;a vezeték nélküli cella hálózatokban és kábeltévés fejállomásokon; és a repülőtereken, vonatokon, alagutakban. A világon mindenütt a fontos hálózatok Commscope megoldáson alapulnak

Az amerikai központú, a világ vezető kábelgyártói között található General Cable mintegy 8 éve vásárolta meg a SAGEM cégcsoport kábel divízióját európai üzleti forgalmának további növelése érdekében. A SILEC Cable néven indított cég Európa számos országában van jelen nem csak kereskedelmi képviseleti, hanem gyártói minőségben is.

A RayNet Kft. 2010-ben lépett szerződéses kapcsolatba a SILEC Cable franciaországi érdekeltségével optikai kábelek, azon belül is elsősorban egy speciális változatnak – az u. n. mikro - modulos szerkezeti felépítésű – extrém hajlékony kábeleknek e forgalmazására. Ezen kábeleket önállóan, illetve a RayNet Kft. saját fejlesztésű légkábelez előfizetői rendszerének részeként is forgalmazzuk. Az Invitel Zrt. és a Magyar Telekom mellett magántulajdonú cégek is használják a SILEC Cable termékeit saját hálózataik építésére.

Az FMT Fernmeldetechnik GmbH ismert szereplője a német adatkommunikációs piacnak. Gyártóként több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az épületen belüli hálózatok passzív és aktív berendezéseinek gyártásában. Termékeik megtalálhatóak mind a magánházak adatkommunikációs végpontjain, mint az irodai kommunikációs hálózatokban. Az üzem Németország közepén található.

A Gotschlich GmbH vezető szerepet tölt be a különböző típusú beléptető rendszerek gyártói között. Saját fejlesztésű beléptető kapukat gyártanak, kezdve az irodai felhasználású derék magasságú kapuktól, az ember magasságú stadion kapukig bezárólag. A termékek nemes acélból készülnek és kialakításukban mindenben illeszkednek a megrendelői igényeknek. Felhasználásuk az élet minden területén, az épület beléptetéseknél, közlekedési vállalatok beléptető rendszereinél, uszodai beléptetéseknél, stadionokban, létesítményekben, rendezvényeken. A gyártás Bécsben és Karinthiában történik.

Az 1934-ben alapított, belgiumi székhellyel rendelkező CE+T Power cég az 1960-as évektől fogva kizárólag teljesítmény elektronikai termékek fejlesztésére és gyártására koncentrál. A telekommunikációs ipar számára kialakított speciális alkalmazásuk az egyedi védelmi szintet biztosító szimmetrikus érpáras távtápláló rendszer. Ezen termékcsaládot leányvállalatukon keresztül (Broadband Powering Systems – BPS) forgalmazzák. A megoldás kiemelt biztonsági szintjét az áramkorlátos táplálási mód, valamint az egyedi érpáras monitorozást, menedzsmentet és extrém gyors automatikus védelmi lekapcsolást biztosító funkciók garantálják.

A BPS 2006-óta szállítói partnere a RayNet Kft-nek. BPS rendszerek találhatók a Magyar Telekom NyRt. illetve az Invitel Zrt. hálózatában is.