RayNet, az innováció hálózata

A RayNet Kft. 1998 elején alakult, 100%-ban magyar tulajdonban levő vállalkozás. Fő tevékenységünk a telekommunikációs hálózatépítő anyagok gyártása, értékesítése és az általunk szállított termékek telepítése. Emellett műszaki tanácsadást, tanfolyamokat és továbbképzések is szervezünk infokommunkációs szakemberek számára.

Megalakulásunk óta folyamatosan több külföldi gyártó cég magyarországi képviseletét látjuk el. Ezen vállalok által gyártott eszközök lehetőséget adnak arra, hogy távközlési partnereinknek komplett, igényeiknek mind megfelelőbb ajánlatot tudjunk tenni.

 

A RayNet Kft. által Magyarországon képviselt cégek

 

Passzív optikai és rezes hálózatépítő anyagok, kábelcsatornák értékesítése. Professzionális vezeték nélküli hálózati elemek és berendezések.

Rezes távközlési hálózatépítő anyagok,  ISDN és strukturált fali aljzatok, csatlakozók.

Távtápláló rendszerek értékesítése és telepítése.

Speciális optikai kábelek értékesítése.

Beléptető kapurendszerek értékesítése és telepítése.

Ügyfeleink

A RayNet Kft. megalakulása óta folyamatosan részt vesz beszállítóként a magyar távközlési cégek fejlesztéseiben. Az általunk képviselt cégek eszközeit vállalkozásunk telephelyén mindig vevőink megrendelésének megfelelően állítjuk és szereljük össze. Az anyagok értékesítése mellett nagy súlyt fektetünk arra, hogy az általunk értékesített eszközök a legmagasabb színvonalon legyenek beépítve a felhasználók hálózataiba. Ezért saját telepítő csapattal rendelkezünk, így jobban ki tudjuk elégíteni megrendelőink igényeit.

Magyar Telekom Nyrt.

T-Systems Kft.

Nokia Siemens Network Kft.

INVITEL Zrt.

UPC Magyarország Kft.

Indra Sistemas AS

Vodafone Magyarország Kft.

MVM Net Zrt.

A RayNet Kft. székhelyét 2010-ben adtuk át az M0 autópálya mellett Nagytarcsán. Az új irodaépületben folyik a cég tevékenysége. Ebben az épületben található a raktárunk is, melyben állandó raktárkészlettel rendelkezünk. A vevői megrendelés után azonnal ki tudjuk szállítani termékpalettánk nagy részét.

Nagy hangsúlyt fektetünk a gyártó cégek és a vevőink közötti folyamatos, naprakész kapcsolattartásra. Vevőink javaslatait igyekszünk maradéktalanul figyelembe venni és az új fejlesztésekhez a tapasztalatokat maximálisan felhasználni. Teljes körű technikai támogatást adunk megrendelőinknek. A megkötött szerződéseinkben vállaljuk a velünk kapcsolatban álló cégek műszaki szakembereinek képzését, különös tekintettel a távközlésben szinte havonként változó igényeknek való megfelelés érdekében.

A tanfolyamokon a tervező és beruházást végző szakemberek mellett nagy számban vesznek részt a telepítést végző kollégák is. A nagyobb volumenű telepítési munkákon esetenként egy-egy alvállalkozó igénybevételével dolgozunk együtt. A műszaki területünkön kizárólag távközlési végzettségű szakemberek dolgoznak, akik garantálják a minőségi munkavégzést.

Horváth Tibor

ügyvezető