Vállalati informatikai megoldások

Korábban soha nem látott tempójú információs forradalomban élünk. A vállalatok és állami intézmények számára kritikus az informatikai rendszerek megbízható, közműszerű működése. Ebben az új, állandóan változó üzleti környezetben megfelelő informatikai háttér nélkül jelentősen csökken a hatékonyság és a versenyképesség.

Az RayNet Kft. több éves tapasztalatával áll ügyfelei rendelkezésére vállalati informatikai szolgáltatásaival. Cégünk minden esetben az ügyfelek valós igényei alapján, személyre szabott megoldásokat kínál és segít a leghatékonyabb informatikai háttér kialakításában.

Felhő alapú Windows domain és fájlszerver szolgáltatások

Windows alapú vállalati informatikai rendszerkben elengedhetetlen a kliens hozzáférések egységes kezelése. A felhő alapú domain szolgáltatással egyszerűen kiszervezhető a központi menedzsmenthez szükséges infrastruktúra, amely így megbízhatóbb és bárhonnan elérhető szolgáltatást eredményez.

A szolgáltatás összes kommunikációja minden esetben erős titkosítású virtuális magánhálózaton (VPN) folyik. Ezen túl a fájlszerveren tárolt adatok is minden esetben titkosított tárhelyre kerülnek elmentésre.

G Suite és Microsoft Office 360 felhő alapú iroda

Az irodai alkalmazásokra fordított összegek jelentősen csökkenthetők online irodai megoldások használatával, amelyek kialakítására cégünk specializálódott.

  • Szövegszerkesztő, Táblázatkezelő és Prezentáció készítő alkalmazások
  • Korlátlan tárhely a fájlok és emailek számára
  • Hang- és videótelefon alkalmazások
  • Folyamatosan mentett email archívum
  • Microsoft Office 360 használata esetén letölthető alkalmazások
  • Felhő alapú Windows domain és fájlszerver szolgáltatások

Linux alapú informatikai rendszerek tervezése és üzemeltetése

Cégünk az egyedi igényeknek megfelelő informatikai rendszerek megtervezésében és üzemeltetésében több éves tapasztalattal rendelkezik. Ehhez minden esetben SELinux biztonsági szintnek megfelelő operációs rendszert alkalmaz. Az egyedi szolgáltatás részét képezi a csomag és alkalmazás tűzfalak kialakítása, titkosított adattároló rendszerek telepítése, valamint virtualizációs és konténer alapú technológiák használata.